God Jul & Gott Nytt År!

Idag är det lillejulafton som vi säger här i Skåne! Vi skåningar har längtat efter en vit jul och nu verkar vi få vårt lystmäte… i skrivande stund viner snöstormen utanför knuten och på 1 timme har det kommit ca 15 cm snö!

Här kommer en liten julpysselbild från igår. I tidningen Robot (som handlar om TV-spel) fick vi tipset till den här Minecraft-bakelsen. Det är en chokladkaka med hackade valnötter i och snön är frosting av färskost, kokos och florsocker. En creeper och en gris är gjorda av mandelmassa och karamellfärg. Hackan och svärdet är pärlor!

Vi hörs! Kram Eva!

Det här inlägget postades i Livet i övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till God Jul & Gott Nytt År!

  1. Rosmarie skriver:

    Ser ursmaskigt ut! Grattis på namnsdagen också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *