Gästblogg hos Minimalisterna!

Hoppas ni fick en härlig och avkopplande midsommarhelg!

Jag har gästbloggat hos Minimalisterna där Herr och Fru Minimalist bloggar om sin vardag mot ett mer minimalistiskt liv. En av de bloggar som har inspirerat mig mycket och jag brukar gå in där och läsa när jag behöver fylla på motiviationen!

Läs gästinlägget här:

http://minimalisterna.se/gastminialister-berattar-eva-maria/

Ha en fin dag!

Det här inlägget postades i Gästinlägg. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Gästblogg hos Minimalisterna!

  1. Händelsevis skriver:

    Det var en jättefin text du skrev! Jag känner som dig, någon minimalist blir jag aldrig, men maximalisten inom mig gör jag allt för att bli kvitt! Tack för länkning! Ska genast lägga till dig hos mig med 🙂

  2. Matilda skriver:

    Det var en trevlig läsning om din resa. Fint 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *