Dags för ny kurs Medveten konsumtion!

För två år sedan gick jag kursen Medveten konsumtion hos organisationen med samma namn, Medveten konsumtion. Den är via Facebook och är gratis. Det är fem föreläsningar som du själv väljer när du ska titta på. Jag är jättenöjd med kursen och lärde mig mycket om hur saker, t ex kläder och elektronik, tillverkas och hur material återvinns (eller inte återvinns!). Efter varje föreläsning kommer en fråga som man diskuterar i grupp i ett forum på Facebook. När du gått kursen får du ett fint intyg! Jag är stolt över mitt 🙂

Passa på att gå den nu i höst, här kan du läsa mer och anmäla dig:
Kurs Medveten konsumtion

Det här inlägget postades i Medveten konsumtion. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *