Artikel i Allas nr 2

I somras var jag med i en intervju till tidningen Allas. Jag berättade om mitt projekt att rensa ut och om min bok. En tjej som heter Anna-Karin var också med och rensade ut i sitt hem under sommaren och fick fint och luftigt hemma. Nu är artikeln med i Allas nr 2 (30 dec) som är ute i butikerna. Jag blev jätteglad för artikeln, den är så trevligt skriven. De har också en utlottning av fem stycken böcker i artikeln.

Artikel i Allas nr 2

Artikel i Allas nr 2

Anna-Karin som har fått fint hemma!

Anna-Karin som har fått fint hemma!

 

Det här inlägget postades i Boken. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Artikel i Allas nr 2

  1. Anki skriver:

    Men vad roligt! Den blir det till att köpa, läsa och rensa ut! Gott nytt år!

  2. Händelsevis skriver:

    det här måste man ju läsa! hoppas tidningen finns kvar till försäljning….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *