Alla Hjärtans dag!

Såg det här fantastiska hjärtat av blommor utanför en blomsteraffär i Malmö häromdagen!

Såg det här fantastiska hjärtat av blommor utanför en blomsteraffär i Malmö häromdagen! Vet inte vad affären heter men det är den som ligger på den korta gatan mellan Stortorget och ner mot Centralen.

Önskar er en mysig Alla Hjärtans dag!
Får du inga blommor eller choklad av någon idag så unna dig att köpa en bukett eller choklad till dig själv! Det är du värd!

Vill också passa på att be er att läsa kommentarerna till inlägget Moms på Second hand. Det har kommit kommentarer som är intressanta, och jag får en mer nyanserad bild allt eftersom jag fördjupar mig i detta.

Det har också kommit en intressant fråga från Tilda ang samlingar och utrustning för hobbies! Läs gärna fråga och svar i inlägget Materialsport. Kom gärna med dina tips till Tilda som precis har börjat röja och rensa hemma!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Alla Hjärtans dag!

  1. Händelsevis skriver:

    Är det Blomsterpigan du menar kanske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *