En byrålåda i taget…

Nu vill man inte vara inomhus och städa men en liten stund kan man hitta. Jag har gett mig på tre byråer som vi har i vardagsrummet. De innehåller målarsaker, pyssel, tyger och allt annat mellan himmel och jord. Tänkte att man kan ta en byrålåda då och då när andan faller på. Det tar cirka en halvtimme per låda. Man kan lyssna på ljudbok eller musik under tiden! Först ut blev vår målarlåda. Nu har den fått ordning och reda och det är lättare att komma igång när man ska måla.

Ordning i målarlådan!

Ordning i målarlådan!

Gillar ju att märka saker...

Gillar ju att märka saker…

Det här inlägget postades i Ordning & Reda. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En byrålåda i taget…

  1. Händelsevis skriver:

    Vad kul det ser ut att måla! Hade velat vara ett besökande barn hemma hos dig och gå lös på alla roliga färger 🙂
    Ordning och reda triggar helt klart kreativiteten!

    • Eva Maria skriver:

      Det hade varit roligt 🙂 Helst skulle jag vilja ha ett rum eller ännu bättre ett litet hus på tomten till ateljé. Nu har vi allt i vardagsrummet och får plocka undan efter oss. Det hade varit skönt att kunna låta projekten ligga framme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *