De fyra plaggen valda!

Idag har jag botaniserat i min garderob och har nu valt de fyra plaggen inför FourFitChallenge. Det var inte så lätt med tanke på att vädret just nu är varmt ena dagen och svalt nästa. Men det blev 1 par jeans, 1 kofta och 2 blusar. Jag brukar ha linne under och det räknar jag som underkläder, för det fick man ju ha utöver 🙂 Träningskläder, jacka, pyjamas och olika skor kommer jag att använda också. Sen har jag inte blivit helt på det klara med om man får tvätta kläderna under veckan men det kommer jag att göra. Inte så kul om man spiller på byxorna första dagen… Ja, det här blir verkligen en utmaning känner jag nu och imorgon börjar den!!

För att kunna följa andra som också gör utmaningen har jag skaffat mig ett Instagram-konto! Alltså, hur har jag kunnat missa hela grejen med Instagram?! Mitt konto heter Rensa ut (Rensa+mellanslag+ut). Hitta mig gärna där om du har Instagram!

Okej, nu ska vi se...

Okej, nu ska vi se…

Fyra plagg valda!

Fyra plagg valda! Men tänk nu om det blir värmebölja…

Det här inlägget postades i Medveten konsumtion. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till De fyra plaggen valda!

 1. Anki skriver:

  Åh, vad spännande. Den måste jag kolla upp.

 2. piah skriver:

  Om det blir värmebölja får du klippa av jeansen till shorts. 😉 nej, skojar bara…själv vågade jag inte hoppa på utmaningen…men såklart ska jag tänka över mina klädval i veckan.Du är modig du…fyra plagg…
  kram *piah*

  • Eva Maria skriver:

   Idag har det faktiskt varit rätt så varmt i jeansen… så jag har varit sugen på att ta ditt tips 🙂 De två första dagarna har gått bra och imorgon blir det träningskläder större delen av dagen så då blir det lite variation i alla fall! Kram Eva Maria

 3. Matilda skriver:

  Låter som en kul utmaning 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *