Välja och vraka igen!

Nu är veckan med FourFitChallenge över! Det var skönt att få välja och vraka i garderoben imorse 🙂 Jag var nervös första dagen men veckan har gått över förväntan. Jag har klarat mig med de fyra plaggen och jag har inte ens upplevt något behov att tvätta dem. Två av dagarna blev det träning så då var det skönt att få byta om till träningskläder! Det jag saknade var en kjol eller ett par shorts eftersom det var en ganska varm vecka. Skulle tagit en kjol istället för koftan för den använde jag bara en gång. Annars försökte jag variera mig med någon scarfs, halsband och olika skor. När jag lagade mat tog jag på mig ett förkläde för att skydda kläderna. Insikten från veckan är att man klarar sig med en väldigt liten garderob! Tänker att det blir mindre tvätt också eftersom man använder plaggen någon dag extra. Det blir som när man är på resa, då har man inte så många plagg med sig. Min blogg-kompis Händelsevis har också slutfört veckan! Grattis!

Grattis till alla FourFitters!

Grattis till alla FourFitters!

Det här inlägget postades i Medveten konsumtion. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Välja och vraka igen!

  1. Händelsevis skriver:

    Ja, det blir lite som på resa, det har du rätt i. Men det var svårt att välja bra med tanke på skiftande väder. Jag hade inte velat vara utan koftan men å andra sidan inte utan kjolen heller. Fast sen kom ju det där ösregnet och då hade jag gärna haft ett par byxor till… Jaja, kanske fem plagg är lättare?

    • Eva Maria skriver:

      Fem plagg hade varit bra! Jag var iväg tre dagar nu och när jag packade tänkte jag faktiskt på att jag inte behövde ta med mig så mycket. Jag hade jacka, två par byxor, två blusar, en kofta, joggingskor för promenad, ett linne och underkläder med mig (inklusive det jag hade på mig när jag åkte hemifrån). Och jag använde allt!! Det är nog första gången jag använt allt som jag packat ner i väskan! Det kändes bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *