Möte IRL med Händelsevis!

I fredags åt jag frukost med Händelsevis! Vi har följt varandras bloggar i drygt ett år, eller det är nog längre när jag tänker efter. Förra hösten hade vi ett gemensamt projekt med klädköpstopp i fyra månader vilket vi lyckades med. Jag kan säga att jag hade aldrig klarat det om vi inte gjort det tillsammans! Vi träffades på mysiga Kafé Kungsgatan i Malmö och åt den goda frukostbuffén. Vi hade så mycket att prata om så tiden bokstavligen flög iväg. Så när vi lämnade caféet hade folk redan börjat på lunchen 🙂

Tack Händelsevis för det trevliga mötet IRL! Det var så trevligt och jag fick en massa inspiration med mig hem!

Härlig söndag och 1:a Advent! Kram Eva Maria

Redo för 1 Advent!

Redo för 1 Advent!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Möte IRL med Händelsevis!

 1. Matilda skriver:

  Vad roligt!
  Jag som följt båda era bloggar har varit övertygad om att ni känt varandra IRL länge, lustigt 🙂
  Ha en fin adventsöndag

 2. Händelsevis skriver:

  Åh, det var såå trevligt! Tack själv och hoppas vi kan göra om det snart igen 🙂

 3. Pingback: Rensa Ut och en trevlig fika | Händelsevis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *