Signering på Hamrelius i Malmö imorgon!

Imorgon bär det av in till Malmö och den fina bokhandeln Hamrelius i Caroli City!
Kl 12-14 är jag på plats och signerar julklappen till ”den som redan har allt”!

Jättekul om du har vägarna förbi! Välkomna!

Hamrelius

Det här inlägget postades i Boken. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Signering på Hamrelius i Malmö imorgon!

 1. Yvonne skriver:

  Synd att jag inte bor i Malmö då hade jag nog kommit förbi. Funderar på om jag ska köpa din bok till mig själv i julklapp. Visserligen har jag flera ” rensa ut ” böcker men jag skulle behöva en nystart nästa år. Lycka till med signering.

  • Eva Maria skriver:

   Hej Yvonne! Även om jag skrivit en egen bok om att rensa ut så vill jag läsa andra! Har den nya Stuffocation på gång på nattduksbordet och har precis läst ut Marie Kondos bok Konsten att städa. Man hittar alltid nya tips och inspiration! Vill du beställa Rensa ut & Lev lättare av mig kan du maila mig på info@rensaut.nu! Kram Eva Maria

 2. Irene skriver:

  Bor tyvärr för långt ifrån, men hoppas det gick bra även denna gång 🙂
  En sådan där dammsugare som de lottade ut där Du föreläste sist, det skulle jag vilja ha istället för vår vanliga, tror att den skulle räcka till vår lght..
  Kram Irene

  • Eva Maria skriver:

   Hej Irene! Signeringen gick bra, tack! Jag blev också sugen på dammsugaren 🙂 Den är med ånga så den ska tvätta golvet samtidigt. Den verkade liten och nätt. Kram Eva Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *