Föreläsning hos Ladies Circle!

I torsdags var jag inbjuden till Ladies Circle* i Höllviken för att hålla en föreläsning om att rensa ut. Det blev en jättetrevlig kväll och det var härlig stämning! Deltagarna var så intresserade av ämnet och det kom upp många frågor och intressanta diskussioner! Jag blev bjuden på så god middag också! En superkväll!

F_LC

Fin blombukett fick jag också!

Fin blombukett fick jag också!

*Ladies Circle är en internationell organisation med unga kvinnor som verkar för vänskap och service. De arbetar med att bygga nätverk och välgörenhet.

Det här inlägget postades i Min bok & blogg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Föreläsning hos Ladies Circle!

  1. Matilda skriver:

    Kul! 🙂 Hoppas du har fler spännande grejer på gång i 2017

    • Eva Maria skriver:

      Tack Matilda! Det har jag, och jag hoppas att det blir ett bra år! Lycka till för dig också! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *