Intervju för Världsnaturfonden!

Häromveckan blev jag intervjuad till Min Vardag som är en sida hos Världsnaturfonden där olika personer berättar om miljö och hållbarhet. Intervjun var mycket trevlig och den handlade – såklart – om att rensa ut och om medveten konsumtion, mina favoritämnen!

Läs den gärna här: Min vardag Världsnaturfonden

Bild från Min Vardag Världsnaturfonden

Bild från Min Vardag Världsnaturfonden (det är inte jag på bilden!)

Det här inlägget postades i Medveten konsumtion. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Intervju för Världsnaturfonden!

 1. Matilda skriver:

  Roligt!
  Trevlig artikel

  • Eva Maria skriver:

   Tack Matilda! Det kändes extra roligt att det var Världsnaturfonden. De gör ett sådant fantastiskt jobb. Min son har sålt Panda-saker för dem nu innan jul, det var fina saker och han sålde bra bland vänner och bekanta! (Jag fick köpa en del också) 🙂
   Kram till dig! /Eva Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *