Shop til you drop – motiverande bok om shoppingmissbruk

Blev motiverad av den här boken!

”Shop til you drop – En bok för dig som shoppar för mycket”, skriven av Patrik Wincent. Blev glad när jag hittade den här boken, jag har letat och inte direkt hittat några andra böcker om shoppingmissbruk utgivna i Sverige. På baksidan av boken står det ”Visst är det härligt att shoppa – men blir det kanske lite för mycket?” Jag tycker att boken är skriven på ett väldigt engagerat sätt, man märker att författaren verkligen har ett innerligt intresse av att belysa och hjälpa personer som fastnat i shoppingmissbruk. Det är hög igenkänningsfaktor på vissa delar i boken, t ex ”Olika typer av shoppingmissbrukare”… kände nog ingen mig lite i alla! I boken finns även ett ”Shoppingtest – är du en shoppingmissbrukare” som jag typ klarade…oops! Kan varmt rekommendera den och kommer att behålla den i bokhyllan för att läsa när jag behöver motivation!

Det här inlägget postades i Bokrecensioner. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Shop til you drop – motiverande bok om shoppingmissbruk

  1. Rebecka skriver:

    Det finns en bok som heter ”Jag har inte råd” av Marcus Stenberg som handlar om hur han fick ha köpstopp för att bli skuldfri. Jag har inte läst den, men den verkar vara bra. Det finns en annan som heter ”Shopstop” av Gunilla Brodrej, som jag inte heller har läst, men är nyfiken på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *