Utlottning av boken!

Idag är det fredag och dags för utlottningen av min bok ”Rensa ut & Lev lättare – en smart guide till ordning hemma”! Jag lottar ut 3 stycken böcker och det enda du behöver göra för att deltaga är att skriva en kommentar här på bloggen om varför du eller din vän behöver den här boken! Det räcker med 2-3 meningar. Sista datum för att skriva en kommentar är 28 maj! Ni som vinner utlottningen kontaktar jag via mail och ber om er adress så att jag kan skicka boken till er, så därför behöver ni ange er mailadress (men den syns inte på bloggen). Jag signerar boken och vill ni ha den skickad direkt till en vän går det bra såklart.

Lycka till & Trevlig helg!

PS! Det har inte blivit så många inlägg den här veckan pga att jag började en kurs i franska!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Utlottning av boken!

 1. P S M skriver:

  Något har lett mig till Din sida, nu när jag behöver det så väl. Dags att flytta från 300 m2 till 40, ödmjuk och tacksam för all vägledning jag kan få.
  Jag kan visserligen låna den på Biblioteket. Men, blir den min är det ytterligare ett tecken på att jag har energierna med mig, i denna utmanande men ack så efterlängtade ”reningsprocess” … om Du förstår vad jag menar…

 2. Erika skriver:

  Senaste åren har jag och sambon rensat ut så mycket men nu väntar livet som småbarnsförälder och det kommer bli mer prylar. Jag vill hitta nya metoder och få inspiration till att rensa ut på platser och bland prylar där det har varit lite svårt tidigare. Så som minnessaker eller föremål en fått från någon som betyder mycket men där själva prylen inte betyder något för en och inte används.

 3. Berit skriver:

  Flyttade för 2,5 år sedan. Har inte packat upp bråkdelen av vad jag fick med mig. Jag vet inte var jag ska göra av det. Flyttar bara runt, runt grejer. Kan boken göra underverk med mig?

 4. Rebecka skriver:

  Jag har hjälpt min faster att påbörja rensningen av en överfull källare… Hon har alltid brytt sig mer om andra än sig själv, så jag försöker ge tillbaka genom handfast hjälp och stöttning, men hon hade behövt lite extra inspiration…

 5. Anna skriver:

  Har barn som lämnar småbarnsåren. Så nu behöver vi ta tag i vårt hus och röja och rensa och anpassa efter nya livet. Och inte minst göra plats för stora sängar och stora cyklar osv. Har lånat din bok men skulle gärna vilja ha en egen!

 6. Hanna Sjöberg skriver:

  Hej Eva-Marie !
  Jag vill gärna få din bok. Lever i 54,5 m2 med mängder av prylar. Har sedan 1 september 2017 köpstopp på allt utom mat och strumpbyxor : ändå är det fyllt från golv till tak med saker hemma hos mig. Jag h a r rensat några ggr men det är övermycket kvar här än idag. Jag uppskattar dina toner i din bok och skulle glädjas av att äga ett eget exemplar. Med vänlig hälsning, Hanna Örebro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *