94 pärmar

Jag fortsätter med mina pärmar. Det känns befriande att rensa en efter en! Det känns bra också eftersom detta är en del av loft-projektet då merparten av pärmarna står däruppe. Jag började med en inventering och kom fram till 94 pärmar och 12 tidskriftssamlare. Det var fler än jag trodde! Det är pärmar med bokföring (som måste sparas i 10 år), pärmar med deklarationer, räkningar, kvitton från renoveringar, material från utbildningar mm. En del papper vill jag gärna strimla i min dokumentförstörare men inser att det kommer att ta lång tid… hittills är högen med utrensade papper som jag vill strimla 67 cm hög! Men jag tror att det finns ställen man kan lämna in papper på och få förstörda, jag ska undersöka detta.

Önskar er en trevlig helg och hoppas att solen skiner på er!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 94 pärmar

  1. Maria skriver:

    Bokföringslagen har ändrats. Nu behöver bokföringsunderlag bara sparas i sju år.

    • Eva Maria skriver:

      Aha! Så bra! Det betyder att det blir luftigare på loftet! Tack så mycket för att du berättade det! Och tack för att du läser bloggen! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *