Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Marias nya hall – före och efter!

När jag var hemma hos min väninna Maria häromveckan berättade hon att det var dags att ge deras hall en ansiktslyftning. Jag blev nyfiken och bad henne att skicka ett foto när hon var klar. Nu är det klart och jag fick inte bara ett foto – jag fick ett helt reportage till bloggen! Jag blev jätteglad, och nu får ni också se hur fint det blev i deras hall!

Vår nya hall!

När vi köpte vårt radhus tog vi bort trappräcket mot ytterdörren för att vi tyckte att det blev finare. Trappan målade vi vit. Det vi inte visste vid den tidpunkten var att det skulle flytta in en busig och mycket ivrig hund hos oss några år senare. Så fort någon ringde på dörren så flög hon rakt ner från trappan till dörren och välte omkull allt i sin väg, inklusive gästen. Nu ville jag försöka få stopp på det och samtidigt skapa en förvaring till familjens vantar, mössor och småsaker.

Marias hall före!


Marias hall efter!

Jag ordnade en skoförvaring där varje familjemedlem har ett eget fack för saker. Den är bara 17 cm djup och går därför inte utanför dörrkarmen. Det nya skåpet är 96 cm högt vilket inte räckte för att hindra hunden, så jag köpte även en förvaringstavla som jag skruvade fast med beslag. (Jag har faktiskt gått kurs i hur man borrar!) Förvaringstavlan kompletterade jag med klämmor, krokar och en burk.

Tidigare hade vi en bänk bredvid trappan, så för att få en ny sittplats valde jag en pall som jag tycker ger lite kontrast!

Pallen Vilto med smart förvaring till posten!

Så här såg min inköpslista ut inför mitt besök på Ikea:

Vovven är också nöjd 🙂

Tack Maria för ditt fina reportage!

Föregående

94 pärmar

Nästa

Hjälp – en mal!

  1. Smart lösning & fint blev det också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén