Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Mysig förvaring!

Idag var det min tur att vakna med halsfluss. Jag släpade mig till Vårdcentralen men de tyckte att jag var för frisk för att få pencillin. Fast skönt på ett sätt för det är lite bökigt och det är nog bra om man kan låta bli. Det ska gå över av sig självt så det är väl bara att vänta. Det positiva är att jag får ligga i sängen och läsa. Idag har jag läst ut Madame Bovary (av Gustave Flaubert, översättning från 2012) som vi läser i min bokcirkel. Tänk att den är skriven för 150 år sedan! Den var verkligen bra och jag kan rekommendera den.

rice forvaring

För ett tag sedan köpte jag mysig förvaring till sovrummet från Rice. Jag lägger lästa tidningar och böcker i dem! Kanske lite onödigt, man kan ju ta en vanlig kartong… men jag kunde inte motstå.

God Fortsättning! /Eva

Föregående

Mina julklappar!

Nästa

Pantamera – snygg design!

4 kommentarer

 1. Åsa Fridh

  Krya på dig!

  Kram Åsa

  • Eva

   Tack Åsa! Nu har jag fått pencillin i alla fall så det har vänt. Men det är en tröttsam bacill. Ligger mest i sängen och tittar på TV! Men nu ska jag försöka ta mig upp och göra en pannkakssmet. Kram Eva!

 2. Urs då, för halsfluss!
  Krya på dig!

  Och helt klart trevlig förvaring.
  Ja, visst kan man ta vilken låda som helst.
  Men man ska ha det fint kring sig också, tycker jag.
  Själv tänkte jag – fint pyssel – direkt när jag såg dem 🙂

  Bilpol ja. Det kanske inte är så dumt.
  Här där jag bor finns det inte.
  Men vore i alla fall intressant att läsa på om hur det fungerar.
  Tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén