Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Alla hjärtans dag!

Det är lite mysigt med Alla hjärtans dag tycker jag, även om många påpekar att det är ett kommersiellt trick, liksom kanelbullens dag, tulpanens dag och nu sist ostkakans dag!

Min man som verkligen vet att jag inte vill ha fler prylar brukar vara påhittig med presenter! Igår på Alla hjärtans dag fick jag Ett år i skolan från Action Aid. Det blev jag jätteglad för.

012

Vill du också ge en sådan present till någon kan du titta här:
https://www.presentermotfattigdom.se/
Mina tips på presenter till “den som har allt” hittar du här:
https://rensaut.nu/inspiration/paket-tips-listan/

Trevlig helg! Kramar Eva
PS. Jag fick några hjärtformade chokladbitar också! Ska mumsa i mig dem framför Melodifestivalen ikväll!

Föregående

En lycklig vinnare!

Nästa

Boksläpp 12 mars!

2 kommentarer

 1. Trevligt med bra presenter!
  Själv fick jag 4-pack strumpor och 2-pack toppar/t-shirts
  “nu när du inte köper sånt själv”
  Så nu klarar jag mig ännu längre på de kläder jag har!
  Hur har det gått för dig med köpstoppet?
  Hos mig går det fint 🙂

  • Eva

   Vilka bra presenter! Det känns bra när omgivningen inser att det är bättre att ge presenter man verkligen behöver istället för t ex ljuslyktor och annat! Jag måste säga att mitt eget köpstopp har hittills gått över förväntan! Dels beror det på att jag har arbetat lite mer än vanligt, så jag har helt enkelt inte hunnit gå i affärer. Sen har jag inte haft samma köpsug som innan, det känns jätteskönt. Jag har handlat ett underställ eftersom vi var på skidresa och två toppar också, men då köpte jag dem på Lindex och det var ekologisk bomull. Jo, sen måste jag erkänna att jag har köpt ett par skor också… det känner jag mig lite besviken över. Men jag tyckte att jag behövde dem som lite nytt fräscht och jag har använt dem nästan varje dag sen jag köpt dem. Det var Ecco-skor och på rea så jag hade väldigt svårt att motså… Fortsatt lycka till!! Kul att höra hur det går! Kramar Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén