Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Lucka 19 – Slå in julklappar

Idag har det varit skolavslutning och nu är det jullov! Så skönt, ser fram emot sovmorgnar 🙂 I år är jag klassmamma så det blev tidig morgon idag med att ordna fika och presenter till fröknarna. Vi är fem klassmammor så vi delade upp uppgifterna så det gick lätt.

Ikväll ska familjen iväg på olika håll och jag tänkte passa på att vara hemma och slå in julklappar! I år har jag bett att få de flesta julklapparna inslagna direkt i affären så det är inte så många kvar.

Kramar Eva Maria

Föregående

Lucka 18 – 5 plagg till behövande

Nästa

Lucka 21 – Ta en promenad på årets kortaste dag

2 kommentarer

  1. Nu har jag också klarat av denna lucka. Jag ligger lite efter med din kalender, promenaden får jag ta i januari tror jag… men julklappar, fixat! Extra lätt i år med förgjorda presentaskar. Bästa julpysslet jag är glad att jag redan gjort. Hade inte orkat i år. Imorgon ska jag koka gröt och göra rotsaksgratäng, sen kan julen komma när den vill 😉

    • Eva

      Skönt att vara klar! Rotsaksgratäng låter jättegott! Kanske du lägger ut det receptet på din blogg? Tittade på din fina presentaskar på din blogg, kanske du kan återanvända dem eller om de som fått dem kan använda dem nästa jul?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén