Kalender, internetsladd, pennskrin, busskort och lite annat smått och gott finns nu i bag in bagen!

Kalender, internetsladd, pennskrin, busskort och lite annat smått och gott finns nu i bag in bagen!

Läste om den finurliga lösningen “bag in bag” (ej att förväxla med bag in box!). Det har säkert funnits länge men jag har missat begreppet totalt. Det kallas även för handväskinsats, innerväska, väskorganisatör eller liknande. Själva idén är att man har en mindre väska som man fyller med det man alltid vill ha med sig och sedan flyttar den till den handväskan man vill ha för dagen. Om man nu har olika väskor vill säga. Enklast är väl egentligen att ha samma väska alltid, då behövs ingen bag in bag!

Jag har två olika väskor och en ryggsäck som jag använder beroende lite på vad jag ska göra och vilka kläder jag har på mig. Så då tänkte jag att jag skulle sy en sådan bag in bag men det har inte blivit av. Men nyligen så hittade jag ett mjukt Ipad-fodral som jag föll för och jag tänkte att det kan jag använda som en bag in bag. Så det köpte jag! Nu har jag använt det ett tag och det är smidigt faktiskt. Det jag har kommit på är att jag har blivit noga med att stoppa ner sakerna i fodralet efter användning så även hemma när jag behöver min kalender eller internetsladd så vet jag alltid var jag ska leta!

Trevlig helg! Kram Eva Maria