Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Gullig present – receptbok att göra själv!

Min dotter fick en jättegullig present av min väninna. Det är en liten pärm och till den hade hon köpt tomma blad att sätta in. Till min dotter sa hon att presenten var “en utmaning” där hon skulle laga mat och baka och sedan skriva upp recepten i pärmen. Gärna med ett foto på resultatet som hon kunde klistra in. Först ut blev att steka omelett! Den blev så fin och god!

Första receptet - omelett :-)

Första receptet – omelett 🙂

Föregående

Min garderob har slammat igen.

Nästa

Hej igen!

2 kommentarer

  1. Vilken rolig present, kul att ha kvar som minne sen när hon blir lite större!

  2. Sofie

    Roligt att hon gillade pärmen. Bakade egna tortillabröd till kvällens tacos! Låt I. skapa sådana till nästa fredagsmys. Jag tog 9 dl vetemjöl och nöp ihop degen med ca 100 g normalsaltat smör. Jag kokade upp 3 dl vatten och knådade ihop en fin deg. Det blev 14 bröd i storleksordning mindre stekpanna. B. stekte dem i en smörad stekpanna. Så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén