Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Egna tea-påsar!

Jag älskar tea och letar gärna efter nya goda teer. En av mina laster kan man nog säga. Men det förbrukas och är inte så dyrt! Nu har jag observerat att skåpet med tea börjar bli fullt av alla fina lösa teer jag gärna köper. På morgonen är jag lite lat och tar hellre en snabb färdig tea-påse. Men nu satte jag mig en morgon och pysslade ihop egna tea-påsar av det lösa teet och filterpåsar som jag har köpt på Kaffelunden. De är klorfria och komposterbara. Så nu går det snabbt med det lösa teet också! Kan även bli en trevlig present till någon lat person som gillar tea!

Föregående

Ny pärm till vovven!

Nästa

Intervju i Östra Sörmlands Posten!

3 kommentarer

 1. Eva

  Måste ge tedrickaren ett hett tetips: I Slottsboden i Gamla Stan (alldeles bredvid Slottet) finns ett löste förpackat i guldfärgad påse på 100g. Kostar 49 kr. Det är det tveklöst godaste teet jag någonsin druckit. Man tröttnar inte utan dricker upp hela påsen ganska snabbt.

  Sedan finns det näst bästa alternativet: Forsman Tea Russian Samovar Blend. Finns i många matbutiker i små påsar om 60g. för runt 29 kr.

  Gillar för övrigt din vackra stavning av te – “tea”. 🙂

  Eva (Heter egentligen Eva-Maria K…)

  • My

   Jag dricker te varje dag både morgon och kväll. 99% av gångerna Earl Grey, fast jag har så mycket löste.
   Nu blev jag inspirerad av dig och kvällens te blev istället kaktusblomma. Medans teet bryggde i koppen, gjorde jag raskt tepåsar av resterande te och la tillbaka i burken. Så nu har jag 9 färdiga påsar av det!
   Om jag upprepar samma procedur den närmsta veckan så borde jag ha fått ihop tepåsar av nästan allt mitt löste. (Mental note:köp fler påsar)
   Tack för supertips! /My

   • Eva Maria

    Hej My! Så fint att du blev inspirerad! Jag tycker också att det är så mysigt med te och att sitta och pyssla med tepåsarna! Nu har jag precis köpt en julkalender från Kaffelunden med ett ekologiskt löste varje dag fram till jul…! http://kaffelunden.se/tekalender2017/ekologisk-tekalender-2017
    Den var ju svår att motstå, allt som lyser upp och sätter guldkant faller jag för! Jag önskar dig en härlig te-höst <3 Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén