Inspiration att rensa ut i ditt hem!

God Jul & Gott Nytt År!

Rensa ut önskar Er härliga och avkopplande juldagar! Får ni julklappar som inte passade var inte rädd för att be om kvittot för att byta. Bättre att kunna välja något som man behöver och vill ha än något som bara hamnar längst in i förrådet!

Föregående

Julklappstips!

Nästa

Det nya året 2020

2 kommentarer

  1. God fortsättning! Hoppas du haft en fin julvecka 🙂

    • Eva Maria

      Hej Matilda! Tack! God fortsättning till dig också! Jag har varit bortrest (till USA och bl a hälsat på släktingar) men är hemma igen, det var en fin resa men det är alltid skönt att komma hem. Jag sitter och skissar på mina nyårslöften 🙂 Jag läste om summeringen av ditt 2019 och om dina drömmar inför 2020, spännande. Jag vet inte om jag vågar summera mitt 2019….! Jag har inte varit så flitig med bloggen under hösten pga jag har haft ett extrajobb (som jag nu slutat på) så jag hoppas att kunna både skriva mer på bloggen och läsa bloggar! Önskar dig en fin start på 2020! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén