30 minuter Plock & Fix

Jag fick ett så trevligt mail från en läsare med tipset att använda ett timglas för att få små städuppgifter gjorda i vardagen. Vi diskuterade hur man lyckas hålla ordningen efter en stor städinsats. När man ska få gäster och har storstädat, då känns det så skönt och man njuter av sitt hem. Men sedan smyger sig sakerna fram och efter några veckor undrar man hur det gick till. Det finns nog ingen genväg till detta utan man får ha en rutin att gå och plocka undan och städa så gott det går, lite varje dag. Men såklart blir allt detta lättare ju färre saker man har! Läsaren vänder sitt timglas varje kväll och sätter igång och plockar och fixar! Jag tyckte det lät så bra så jag letade fram mitt timglas, det är på 30 minuter, så jag ska också göra ett försök med det varje kväll! Det går ju med en äggklocka men det är lite mysigare med timglas på något vis och man slipper den hemska ringsignalen och håller kanske på lite längre! Så himla bra! 🙂