Idag är det söndag och denna veckan har jag rensat ut kläder och skor, jag är rätt nöjd med resultatet. Det blev klart luftigare i garderoben!! Fem plastkassar och en halv sopsäck plus en kasse med skor körde jag till en klädcontainer häromdagen. Vissa kläder är svåra att skiljas från även om jag vet att jag aldrig kommer att använda dem mer. Jag gjorde som så att jag sorterade ut de jag trodde jag skulle skänka så fick de ligga till sig några dagar innan jag körde iväg dem. Det var inga plagg jag kom på att jag saknade. Knepigt att det varje morgon känns som man inte har något att ta på sig fast hela garderoben är full. Ska försöka börja stryka kläderna också i förväg för att slippa stryka dem fem minuter innan man behöver dem…

Denna veckan har jag varit på biblioteket och lånat boken “Vill ha mer, om barn, tid och konsumtion” av Katarina Bjärvall. Jag har läst halva och det är en sträckläsare och man känner verkligen igen sig.

[adrotate banner=”2″]