Oj, går veckorna verkligen så fort?! Redan ny vecka och jag har precis hunnit färdigt med förra veckans uppdrag, böckerna. Det gick ok, hade tänkt mig att kunna skiljas från fler böcker med det är omöjligt. Det blev två pappkassar i alla fall. Och en jättefin ordning i bokhyllan, skönlitteratur för sig, språk för sig osv. Mycket fint om jag får säga det själv. Blev lite luft i bokhyllorna också och inga böcker och dokument ligger kvar framför och ovanpå böckerna.

Denna vecka 34 är det dags för att se över vad som hänger på väggarna. Gamla hemska tavlor, affischer, informationsblad m m? Vi har ett knippe tavlor som står i källaren och gömmer sig. Ska gå genom dessa och ev kanske kan jag återanvända några ramar till något nytt fräscht. Detta innefattar även våra kyl o frys som ser ut som surriga anslagstavlor med diverse vykort och rabattkuponger som passerat bäst före datum.

[adrotate banner=”2″]

Jag har läst ut boken “Vill ha mer” (se länk under Lästips!). Den var mycket givande och satte igång funderingar kring tid och konsumtion. Det tar emot att handla efter att ha läst den boken… så det passar bra när man istället vill göra sig av med saker. Funderar på vilken bok jag ska välja härnäst, kanske blir det Rensa i Röran av Karen Kingston. Jag har läst den en gång tidigare men känner att det är dags att läsa den igen. Den har dessutom kommit i ny upplaga med nya texter. (Fick den i present av min man:-)

Kan också berätta att jag för första gången själv har lagt ut sälj-annonser på Tradera. Nya skor som aldrig blivit använda och som jag upptäckte förra veckan då det var tema kläder och skor. Jag lade ut dem igår och har redan fått bud! Spännande! Kanske blir jag en riktig “Traderare” eller vad det kallas.