Wow! Vilket påsklov! Stark värmebölja och vi har rensat som aldrig förr! Nu när våren kommer väcks lusten till att göra det fint omkring sig. Jag har lagt ut fyra annonser på Tradera som går ut i eftermiddag – jättespännande! Det är ju lite pyssel med dessa annonser men när de väl är klara så känner man sig nöjd. Lägligt nog kom det en lapp i brevlådan från en förening som hämtade kläder vid brevlådan så vi samlade ihop en hel del plagg och gjorde i ordning en säck och ställde ut. Mycket smidigt!

[adrotate banner=”2″]

På annandagsmorgonen vaknade mannen och det första han sa var: – Idag ska jag städa garaget. Jag kör och hyr ett släp nu meddetsamma. Jag trodde knappt mina öron men ibland inträffar mirakel, eller man blir bönhörd. Så vi röjde så det stod härliga till och vi körde två varv med släpet till Sysavs återvinningscentral. Där upptäckte jag att de satt en ny container med Loppissaker så andra varvet lyckades jag få med de saker som jag samlat i källaren men inte kört iväg med ännu. Sen var vi nöjda med insatsen! Och garaget blev luftigt.

Ha det skönt i solen idag! Kramar Eva