Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Vecka 15 Tradera-vecka (och lite påskpynt…)

Påsken står för dörren!! Det ska bli riktigt skönt med lite påskledigt! Och när man har lite extra ledigt kan man ju alltid rensa ut lite 🙂 Jag tänkte att jag skulle försöka sälja lite saker på Tradera, det var ett tag sedan nu. Och om jag lägger ut annonserna i helgen så blir det lagom till påsklovet och då kanske många är inne och letar efter fynd på Tradera. Genom sig själv känner man andra eller hur?!

Krafsade fram påskpyntet i veckan och det ser rätt bra ut. Vi har väldigt lite påskpynt och de ligger i en låda märkt Påsk. När jag väl hittat lådan blev jag så glad över att det hela kändes så ordningssamt! Kanske går det på rätt håll.

[adrotate banner=”2″]

En väninna till mig frågade om jag ville springa (läs gå) Vårruset med henne och just i stunden när hon ställde frågan kändes det ju helt rätt. Så nu är jag anmäld i hennes lag och efter loppet (läs promenaden) ska vi få picnic! Dvs målbilden är redan klar för att kämpa sig igenom loppet: Picnickorgen! Nej, men jag är inte helt otränad men i form kan jag väl inte påstå att jag är. Några morgnor nu när det har varit så ljust och fint har jag gått power walks och tycker att jag har fått upp flåset en aning. Framför allt ska loppet bli en glad upplevelse!

GLAD PÅSK! Kram Eva

Föregående

Vecka 14 Bakläxevecka….

Nästa

Vecka 17 Garaget/Förrådet

2 kommentarer

  1. Maria

    Glad Påsk!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén