Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Vecka 20-23 Samlingar :-)

Hej mina vänner!
Nu var det ett tag sedan jag skrev på bloggen men jag har inte fuskat med mina uppdrag! Jag har pysslat med mina samlingar och dessutom har vi fortsatt rensa i källaren och vi har haft “The Big Blow Out” här i veckorna. Nu kan vi spela pingis igen och dammsuga golvet i källaren, vilket vi inte kunde tidigare för alla saker. Garaget har tagit form också och vi kan utan ansträngning ta in och ut cyklarna.

[adrotate banner=”2″]

Jag har sorterat i mina samlingar och nedan presenteras de med foton!
Luktisar (finns ännu att köpa på http://www.luktisar.se/, starkt nostalgivärde!!)

Luktsuddigummin!

Sockerbitar sedan många år tillbaka… bra om man saknar en bit till kaffet… socker blir väl aldrig för gammalt?
Klistermärken (en hel låda full)
Idolklistermärken
Och sammanfattningsvis så kan jag inte göra mig av med dessa fina samlingar! Det är okej att behålla dem, eller hur?
Vi ses snart!!/Kram Eva

Föregående

Vecka 19 Samling 1 (Smycken)

Nästa

Vecka 28 – Köket: livsmedel

5 kommentarer

 1. cathrine

  Hej. Kul blogg 😀
  Jag har rensat i flera år och har äntligen nått en nivå som passar mig, dvs jag har bara mina kläder och några få ägodelar, Så jag vet vad du går igenom och vad man kan fastna på 😀 Ser att du har riktigt svårt att släppa dina samlingar som i dina ögon verkar väldigt värdefullt. Jag skulle vilja ställa några frågor till dig som kanske kan hjälpa dig att släppa de tingen. På vilket sätt berikar samlingarna dit liv? skulle du kunna välja en eller två samlingar? Om du gjorde dig av med dina samlingar, finns det då något annat större intresse som skulle kunna ta plats i dit liv? Som sagt jag ville bara utmana dig lite och jag vet att din resa kommer att bli fantastisk för när du rensa i ditt yttre så rensar du automatiskt i dit inre. Lycka till 😀

  Vänligen Cathrine

  • Eva

   Hej Cathrine!
   Tack för din kommentar och dina intressanta frågor! Jag har klurat på min samlingar i några dagar utifrån din fråga hur de berikar mitt liv. De är som barndomsminnen eftersom det var jag när jag var liten som jag samlade på saker. Min pappa var en extrem samlare och slängde ingenting, det var han som “lärde” mig samla. Två samlingar har jag gjort mig av med – en tvålsamling och en servettsamling 🙂 Det var en hel låda full med tvålar från hotell mm och servetterna var med tryck från olika restauranter. Det var jättesvårt att göra sig av med dem! Jag sparade några av tvålarna för att använda dem. En annan funktion som samlingarna fyller är att barnen tycker det är roligt att plocka med dem, speciellt suddigummisamlingen.
   Så skönt det låter att du har rensat och har kommit till en bra nivå! Jag märker ju själv tydligt att jag blir befriad när sakerna blir färre och jag har blivit lite mer utåtriktad.
   Ha en fin sommardag! Kram Eva

 2. Kom på att jag bara måste tipsa om en blogg som jag följer http://mnmlist.com/ Du kanske redan följer den, den är så inspirerande 😀 Lycka till med rensandet 😀
  // Cathrine

  • Eva

   Wow – vilken cool blogg!! Så skönt att läsa en text utan massa snurrande bilder och annonser!
   Första gången jag öppnade den trodde jag att det hade blivit fel i web-läsaren…
   Tack för tipset, jag ska läsa mer i den!

 3. vad kul att du funderade på mina frågor 😀 Ja att rensa är något magiskt det händer så mycket inom en. Skönt att du börjar släppa på en del samlingar och att andra fyller en funktion i nuet också 😀 ja visst är bloggen bra, han skriver så bra och man får en tankeställare till varje inlägg.

  Lycka till med ditt fortsatta rensande.

  kram Cathrine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén