Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Vecka 10:2012 Vantar, mössor och halsdukar!

Måndag idag och när väckarklockan ringde kände jag mig som ett Herkules-flygplan som skulle lyfta, det blev en lång startsträcka. Men i Skåne idag är det underbart väder; -2 grader och solen skiner från en klarblå himmel. Lite kaffe på det så kom man trots allt igång!

Eftersom solen har börjat titta fram gick jag lös på avdelningen för vantar, mössor och andra persedlar som hör vintern till. Vi har så det räcker till ett helt regemente, delvis för att jag själv är väldigt förtjust i fina mössor. Jag har mössa från oktober till mars för jag tycker att det är skönt att vara varm om huvudet. På botten av byrålådorna i vår hall hittade jag mössor och vantar som aldrig blivit använda, prislapparna satt kvar! Det måste ju betyda att jag har handlat saker som egentligen inte behövdes. Så nu var det dags att gå igenom det som inte blev använt den här vintern heller och det blev en hel kasse full! Jätteskönt att rensa ut! Halsdukar etc blir ju lite inpyrda så jag tvättade dem också – fräscht! Det som blev kvar fick en ny pappkartong att bo i, jag skrev VINTER på den och lådan ska förvaras till nästa säsong. Nu är ju säsongen inte riktigt slut så några fick vara kvar i hallen.

Föregående

Intressant artikel om konsumtion!

Nästa

Vecka 11:2012 Cykelrenovering

  1. Härligt att “rufsa till” halsdukar och mössor som legat ett tag. Fint att märka lådan – då ser du genast nästa gång det är aktuellt att använda dessa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén