Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Nya familjemedlemmar!

Nu har det värsta kaoset lagt sig efter flytten och vi börjar hitta nya rutiner. Jag som gillar rutiner tycker det är skönt! Imorse såg vi ett rådjur på tomten för första gången! Det var jättegulligt och tittade rakt på oss genom fönstret. Tyvärr delar vi smaken för pioner med rådjuren… alla fina blommor och knoppar har de mumsat i sig!

I samband med flytten fick barnen var sin hamster. De är jättegulliga och själv har jag blivit väldigt fäst vid dem. De heter Molly och Sockan och är pigga på natten, då springer de i sina hjul så det slamrar i hela huset. De får bo i vardagsrummet, längst från våra sovrum!

Molly

 

 

 

 

 

 

Sockan
(ser ut som en räv, men det är en hamster!)

 

 

 

 

Många kramar Eva!

Föregående

Sommarlov!

Nästa

Kassabok + låda = lycka!

2 kommentarer

 1. Det finns väl något sätt att hålla dessa vackra djur lite på avstånd!? Några band som fladdrar i vinden eller så!? De kan gott låta sig betraktas men inte våga sig så nära att de äter upp “era” blomknoppar!

  Gulligt med smågnagarna! Vi hade en guldhamster som fick namnet Trumpet Winsock (hahaha) och kallades för Socke!Den var så söt med sina små pärlögon. När dottern (ägarinnan) var bortrest på fotbollsresa såg hon till att skriva en utförlig skötselmanual till oss föräldrar. Borde scanna in den och lägga in i bloggen!

  Ha det så fint med de nya familjemedlemmarna!

  • Eva

   Ja, vår granne har hängt upp gamla CD-skivor i band som fladdrar i vinden. Sen har jag hört att det ska finnas någon slags elektronisk sak som sänder ut ljud som vi människor inte kan höra som rådjuren inte gillar. Undrar om det fungerar på mördarsniglarna också… nu i regnet har de invaderat trädgården! Min svärfar brukar plocka sniglar när han är på besök. Synd att inte rådjuren kunde äta upp sniglarna…!
   Min mamma fick passa våra hamstrar när vi var i Frankrike, det gjorde hon väldigt bra! Lägg gärna in manualen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén