Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Sommarlov!

Nu är flytten genomförd! Det var fruktansvärt men nu är vi på plats. Vi har några få saker kvar i det gamla huset men de ska vi hämta i dagarna, bl a pianot. Den 25 juli flyttar de nya ägarna in! Det är lite märkligt att flytta. Jag märker hur fast jag är i rutiner och den invanda miljön. Men det känns nyttigt att rubba cirklarna lite ibland! Och rensat ut på vägen och inför flytten har vi verkligen gjort. Nu har vi kartongerna kvar i sommarstugan men jag känner stark inspiration att göra mig av med dem så vi kan hyra ut vår gulliga stuga.

Vi har också varit på en veckas semester på Franska rivieran och hälsat på släktingar som bor där på sommaren. Det blev ett skönt avbrott efter flytten. Tänkte att jag skulle tillåta mig att shoppa lite roliga saker – men istället har jag fått sådan avsmak för saker i flytten!! Så det var faktiskt inte så mycket nytt med hem i resväskorna. Lite franska kakor och tvålar och några klädesplagg till barnen, det var allt! Lite kul och ovant, när jag har rest innan brukar jag få köpa en extra väska till hemresan! På rivieran var det fantasiska vyer; äkta fransk charm (speciellt på vårt tvåstjärniga hotell 🙂 ) och husen var helt underbara med blommor överallt. Här en bild från den lilla byn Ville Franche:

Hoppas du också har det skönt och kan vara lite ledig! Vi hörs snart igen!
Au revoir! /Eva

Föregående

Vecka 23:2012 Flyttbestyr!

Nästa

Nya familjemedlemmar!

2 kommentarer

 1. Ja visst är det nyttigt att rubba cirklarna ibland!
  Skönt att ni är på plats och att ni har “fått” rensat ut!

  Skönt med lite resa och avkoppling också och tänk att du inte köpte annat än saker som skulle förtäras/användas!

  Har också funderat på rivieran ibland – ser verkligen mysigt ut!

  • Eva

   Rivieran var värd ett besök! Det var fint och rent på land men tyvärr var stränderna rätt smutsiga, med svenska mått mätt i alla fall. Många båtar ligger i vikarna och kastar i skräp. Jag var duktig med shoppingen men får erkänna att jag faktiskt köpte något annat, en plåtburk! Jag gör kassabok och i den här plåtburken skulla man lägga sina kvitton, jättesöt! Lägger in en bild i bloggen! Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén