Oj, nu är det mycket med flytten! Men mycket har gått framåt:

  • Vårt hus har blivit sålt. Det gick smidigt.
  • Besiktningen gick bra
    (fem fönster var gamla och behöver bytas, drar kanske ner priset)
  • Idag kommer flyttfirman och ska lämna en offert….
    (rys – det blir eldprovet! De kanske inte vill åta sig uppdraget?!)

Själv lyssnar jag på Eurovision-musiken när jag rumsterar med flyttbestyren. Det var många bra låtar tycker jag. Men såklart är Loreen bäst! Jag tycker det är fantastiskt att hon vann! Jag och min son satt uppe till halv ett och föjde omröstningen – ett historiskt ögonblick kan man väl säga! Det var intressant att lyssna på Loreens beskrivning av hennes bidrag efteråt: Låten vill beskriva att vi behöver ta det lite lugnare och enklare i livet, t ex att hon dansade barfota var en symbol för detta.
Vi ska inte behöva hänga på oss massa smycken och smink – vi är vackra som vi är!!