Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Green Matmarknad i Malmö

Jag har varit och handlat fin mat på Green Matmarknad i Malmö. Jag har länge tänkt besöka den rätt så nya affären och nu fick jag möjlighet för jag var i närheten. Affären ligger precis granne med Turning Torso. Det var en härlig upplevelse att handla i den affären! Ett fantastiskt och smakfullt utbud av råvaror och även färdiga matkassar (provade att köpa hem en sådan och det blev en supergod middag!). De har också en bageriavdelning med mumsiga bröd!    www.greenmatmarknad.se

Jag önskar dig en härlig dag i det underbara vädret! Kramar Eva

Föregående

Vecka 20: Flyttkartonger del 1

Nästa

Vecka 23:2012 Flyttbestyr!

  1. Jag önskar dig en skön och solig helg!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén