Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Vecka 41 Samling Idolklistermärken

Idag är det riktigt höstväder! Gula löv, regn och gummistövlar. Det är mysigt att sitta inomhus och titta ut. Jag har haft en lång semester från utrensningen men nu gör den sig påmind igen. Särskilt i form av 60 ouppackade flyttkartonger som står och väntar i sommarstugan. Men jag har en metod – det ryms fyra kartonger i bilen så jag kör och hämtar och sedan när de fyra är uppackade och i ordning kan jag hämta nya. På så vis blir det inte så stökigt. Jag har även varit en tur till Erikshjälpens nya anläggning i Malmö. Den är underbar – stora dörrar och jättelätt att parkera. När jag var där kom det fram en man och presenterade sig – han trodde jag var ny på jobbet 🙂

En låda märkt “Evas samlingar” flöt fram. I den hittade jag en rolig samling som jag glömt bort. Idolklistermärken. Någon som vill byta?

Ha jättemysiga höstdagar!! Kramar Eva

Föregående

Återvinningshelgen 28-30 september!

Nästa

Återvunnen konst!

2 kommentarer

 1. Carola

  Vad gör man med sånt egentligen? Jag har också kvar samlingar från barndomen. Tror inte att det finns något (penga) värde i dem, men ett visst emotionellt värde så det bär ändå emot att slänga. Samtidigt vill jag inte heller ha dem kvar, så vad gör man? Dagens ungdomar är ju inte så intresserade av sådana saker tyvärr så det är svårt att ge bort.

  • Eva

   Hej Carola! Jag håller med dig! Det är ett dilemma. Jag har så många små samlingar och har supersvårt att göra mig av med dem. Det emotionella värdet är starkt! Det borde finnas ett slags folk-museum där alla kunde lämna in sina samlingar. Mina barn är lite mindre och gillar att titta på dem, t ex suddigummisamlingen och luktissamlingen gillar de. Men ungdomar är inte så intresserade 🙂 Har hittat en samling till: vinkorkar. Har en hel påse med vinkorkar som jag har tänkt att göra en anslagstavla av. Men det blir aldrig av! Men jag vill tipsa dig om den här sidan där du kan hitta personer som samlar på något. Jag tror man kan kontakta dem och skänka eller sälja till dem om man har något de samlar på. Lite rolig sida! http://www.samlaren.org/sony/
   Ha det bra och tack för din kommentar! Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén