Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Återvunnen konst!

Titta vilka gulliga hus! Huskropparna är tillverkade av överblivna träbitar och taken är av wellpapp. Jag tycker de är såå söta! Konstnären som skapat dem heter Isa Szafranski. Kontakta mig om ni vill köpa sådana! (Leveranstiden är ganska lång eftersom hon bor i Polen.)

Föregående

Vecka 41 Samling Idolklistermärken

Nästa

Vecka 45: Erikshjälpen!

2 kommentarer

    • Eva

      Tack Anne! Vilken fantastisk lista du har! Det är som ljuv musik i öronen (eller ögonen?)! Jag ska göra en lista, så kul och positivt det känns att fokusera på det man har gjort bra istället för de flesta listor som är “att göra”. Vi höres! Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén