Imorse steg jag upp tidigt och begav mig till sommarstugan. Erikshjälpen skulle komma mellan kl 8 och 10 och hämta lite saker som vi samlat i stugan under flytten. Prick kl 8 ringde de på dörren! Så idag fick de med sig 1 säng, 1 vit skinnsoffa, 1 byrå, 1 cykelvagn, 1 cykel, 3 flyttlådor med leksaker och annat diverse, ca 50 CD-skivor. Så luftigt det blev! De tackade så mycket för sakerna och jag tackade för att de hämtat, kanon när alla blir glada 🙂 Nu är det inte mycket kvar tills vi har lagom med saker i hemmet.

Annars har jag fortsatt krafsa i flyttlådorna. En ny samling dök upp: Vinkorkar. Varför har jag samlat på det? Någon gång tänkte jag att jag skulle göra en anslagstavla av dem men det har inte blivit av. Tror inte att det skulle bli så snyggt heller…. Barnens Fritids efterlyste saker att pyssla med, men tänker att det inte passar att komma med en säck vinkorkar. Då kanske de tror att jag dricker för mycket vin 🙂

Nu läser jag kursen Medveten konsumtion, den är mycket intressant. Det är föreläsningar som man kan titta på när man själv har tid och sedan diskuterar man i ett forum på Facebook. Jag har lärt mig jättemycket nytt och fått många smarta miljötips. Det är organisationen Medveten konsumtion som erbjuder kursen och den är gratis. www.medvetenkonsumtion.org

KRAMAR Eva!