Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Måkläppen naturreservat

Idag har jag och min yoga-kompis vandrat på Måkläppen! Det var en underbar upplevelse. Vi lyckades fånga en solig dag och vi var helt ensamma… förutom drygt 100 sälar som vi träffade på. De var jättesöta och nyfikna på oss! När vi satt och fikade på stranden simmade de nära oss och spanade. Vi kunde inte gå hela vägen ut på udden eftersom vi ville inte skrämma sälarna som låg på stranden och vilade. Vi hade kikare med och kunde se dem helt tydligt ute i vattnet.

Sälar ute i vattnet som håller koll på oss!

Måkläppen är ett naturreservat och det är bara öppet 1 nov – 31 jan. Vill du åka dit så åk till Flommens golfklubb i Falsterbo, parkera där och gå rakt ner till stranden, sen vänster. Tur o retur är det ca 1 mil. För oss tog det 3 timmar inklusive fikapausen.

Hoppas på fler soliga dagar! Kram Eva!

Föregående

Ljusens tid!

Nästa

Vecka 49: Förvaring

2 kommentarer

 1. Hej!
  Ja!!! Bästa promenaden på mycket länge. Underbart att vara så nära himmel och hav och alla sälarna.
  Tack för din underbara idé att åka dit!
  Kramar/ Eva

  • Eva

   Tack själv! Det var verkligen underbart. Och matsäcken var så god, smakar ju extra gott när man gått så långt i kylan! Ha det bra så ses vi! Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén