Jag gillar förvaring och har under mitt utrensningsprojekt pysslat med lådor, burkar och annat för att få till en listig förvaring för små och stora saker. Igår skruvade jag ihop två förvaringslådor från IKEA som legat i ett år utan att bli öppnade. Jag hade köpt lådorna i olika färger och kom på att man kan mixa färgerna så blir lådorna lite roligare! I lådorna ska jag förvara mina gamla brev som jag håller på att sortera. Jag har skrivit tidigare på bloggen att det är det svåraste området, så jag har kommit fram till att jag ska spara de flesta. Från min farmor som inte lever längre har jag många brev och de vill jag spara. Hon skriver lite roligt, att hon har vattnat blommorna idag och gått och handlat mjölk. Livet var nog lite långsammare förr.

Och nu har snön kommit till Skåne… och där försvann den 🙂 I söndags och igår låg i alla fall snön kvar och barnen hann med en snölykta. Så mysigt att titta på den när den lyser! Sen gick vi in och drack varm choklad och tände första ljuset. Adventljusstaken har gömt sig i flytten så vi fick nöja oss med ett ljus i en liten ljusstake.

Ha det fint! Snöbollskramar Eva!