Inspiration att rensa ut i ditt hem!

God Jul & Gott Nytt År!

Idag är det lillejulafton som vi säger här i Skåne! Vi skåningar har längtat efter en vit jul och nu verkar vi få vårt lystmäte… i skrivande stund viner snöstormen utanför knuten och på 1 timme har det kommit ca 15 cm snö!

Här kommer en liten julpysselbild från igår. I tidningen Robot (som handlar om TV-spel) fick vi tipset till den här Minecraft-bakelsen. Det är en chokladkaka med hackade valnötter i och snön är frosting av färskost, kokos och florsocker. En creeper och en gris är gjorda av mandelmassa och karamellfärg. Hackan och svärdet är pärlor!

Vi hörs! Kram Eva!

Föregående

Lyxig julkalender!

Nästa

Nya chanser 2013!

  1. Rosmarie

    Ser ursmaskigt ut! Grattis på namnsdagen också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén