Jag tycker det är roligt med nytt år, ett datum att börja om och göra sig redo för nya utmaningar. Jag brukar ha nyårslöften och så även i år. Men jag har lärt mig att sätta realistiska mål, annars är det lätt att bli besviken! Främst på löftena för 2013 är att komma iform… jag har under hösten varit en soffpotatis, förutom yogan som jag har varit rätt så flitig med. Och äta mer frukt ska jag göra! Det är jag urdålig på, man ska helst äta fem frukter om dagen tror jag men jag har satt målet med två stycken så att jag ska klara det! Jag ska även försöka komma igång med att springa lite. Och planera matlagningen bättre – vi har haft Linas matkasse ett tag nu och har fått många favoritrecept. Dessa tänkter jag skriva upp i ett dokument så jag kan lätt veta vad jag ska handla. Har jag bara sakerna hemma tycker jag det är roligt att laga mat. Åker jag till affären utan att veta vad jag ska laga är det som jag får black out – det finns säkert en miljon varor i butiken men det enda jag kommer på är korv med bröd. Har du några nyårslöften? Det vore kul att höra!

2013 blir det inte så mycket utrensning eftersom jag har kommit en lång bit framåt! Jag har några områden kvar (teman som är svåra att ta sig an, som breven jag skrivit om tidigare…). Däremot kommer jag att satsa mer på ordning och reda, sortering och förvaring. Jag har redan samlat på mig många tips som jag kommer att skriva om här i bloggen inom kort.

Ett litet första tips är Dymo som jag tycker är en oumbärlig pryl när man sorterar! Den skriver ut tydliga etiketter (som finns att köpa i olika färger) och de kan klistras på lådor, burkar, pärmar och t ex på brevlådan utomhus. De tål regn och oväder men behöver bytas ca en gång per år utomhus.

En Dymo är en kul present också! Kram och Gott Nytt 2013! /Eva