Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Vem köper alla super-specialtidningar?!

På väg genom Malmö Central kunde jag inte motstå att gå in i deras gigantiska Pressbyrå och botanisera bland deras tidningar. Tänk att det finns tidningar om allt! Alla specialintressen som mobiltelefoner, husvagnar, virka, aktier och att tillverka egna papperskort.

Och tänk att mitt specialintresse fanns som tidning! Jag fick en lyrisk chock när jag hittade tidningen Organizing – Simple Strategies to Cut the Clutter. Jag var ju bara tvungen att köpa den. Den är skriven av Martha Stewart som är en guru inom området Ordning & Reda! Att den kostade 165 kr var utan betydelse i ögonblicket. Så undrar man vem som köper alla specialtidningar…  Det är tydligen sådana som jag 🙂 Nu vårdar jag tidningen ömt och bläddrar i den med försiktiga fingrar och får inte äta kakor så att jag smular i den. Jag undrar när nästa nummer kommer?

Vi ses på Pressbyrån! Kram Eva

Föregående

Tomten på loftet!

Nästa

Organic Market i Malmö

4 kommentarer

 1. Yve

  Hej
  Den tidningen skulle jag också vilja ha. Är du nöjd med den?Den kostar ju som en bok egentligen. Kanske får be min dotter när hon åker till Malmö nästa vecka och se om det finns någon mer. hälsningar Yve

  • Eva

   Hej Yve!
   Ja, jag är nöjd med den! Den är som en bok egentligen. Framför allt så är det många inspirerande bilder som gör att man kommer igång och rensa!
   Hoppas det finns fler kvar!
   Ha en fin dag! Med vänliga hälsningar Eva

 2. Tack Eva för en mycket bra blogg! Jag inser att jag har mycket att lära. Förvisso är jag rätt bra på att inte handla, men jag är inte alls lika bra på att rensa ut. Jag ska fortsätta läsa och låta mig inspireras.

  • Eva

   Hej Karin! Så kul att du gillar min blogg! Jag använder kassabok för att försöka att inte handla så mycket, det hjälper lite grand! Det jag har kommit på under tiden som jag rensat ut är att det är bra att spara några saker som kan bli användbara i framtiden. Annars blir det att man får köpa nytt och det känns som resursslöseri. Många nya boenden saknar förvaring och då kan det vara lätt att göra sig av med för mycket!
   Förra veckan hittade jag en ny ekologisk butik i Malmö, jag ska skriva ett inlägg om den så du kan läsa! Ha en fin dag! Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén