Förra helgen fick vi energi till att rensa ut filmer, TV- och dataspel. Vi har massor med film och spel eftersom vi är intresserade av det. Det blev jättefint och luftigt i hyllorna! Tidigare stod filmerna i dubbla rader i hyllorna men nu blev det väldigt lätt att hitta det man letar efter. Barnen hjälpte till och när jag berättade att vi kunde åka till GamesStop och sälja det vi rensat ut blev de genast mer motiverade. Ahaaa!

Så det blev ca 50 DVD-filmer, 5 Nintendospel och en spelkonsol som vi packade ut i bilen och körde till GameStop i Valen Gallerian i Trelleborg. Vi har handlat i den butiken tidigare och jag gillar den, de har mycket begagnat med filmer och spel.

Man får inte så mycket betalt när man lämnar in men det är skönt att bli av med det man inte använder! Sen ger de mer betalt om man tar det som presentkort i butiken än om man tar det som kontanter. Så vi tog det som presentkort och köpte några nya spel… Men de rymdes i en liten påse jämfört med de vi hade släpat dit 🙂

Tradera är annars bra när man vill sälja spel och filmer, men just den här gången kände jag att det var smidigt att åka till en butik och lämna in, så blir det klart med en gång! Det kan också vara kul att överraska en kompis med en påse filmer!

Kanske rensar du ut lite filmer i helgen? Man kan ju alltid knapra på lite popcorn samtidigt så att man får lite extra energi.

Kram Eva
PS: Har uppdaterat LÄSTIPS uppe i menyn! Har blivit en del böcker lästa inom området rensa ut och ordning & reda. Det är så härligt när man får ny inspiration! Har faktiskt en hel hög med spännande böcker som väntar på att bli lästa, så det kommer fler tips!