Bil till Sysav

Jag trodde vi var ensamma som gav oss på att rensa garaget idag. Iskallt, -3, inte så kallt på termometern men här i Skåne blir det så ruggigt kallt så det kryper in under skinnet. Bilen blev full och jag hann precis svänga in på Sysav innan de stängde grindarna för dagen. På Sysav var det aktivitet, folk verkar ha gripits av tidiga vårkänslor och gett sig på förråd och gamla sommarstugor. Släp och hästtransporter tömdes på sina innehåll och Lions Loppis-container var helt full! Den brukar vara rätt tom förutom en och annan vinylskiva.

till Sysav

När jag tömt bilen var jag helt stelfrusen så jag svängde inom bageriet och köpte fika. Sen var det skönt att komma in i värmen och dricka te, äta bullar och titta på lite skidåkning. Mys! Och det känns alltid bra när man rensat ut lite!

compact office

Inomhus har mannen ordnat en arbetshörna till barnen. Genom att ta bort skjutdörrarna på en garderob vi har i en korridor, blev det ett litet compact office! Bordet är från Ikea, en skiva i trä som man fick välja ben till. Stolarna är från Ikea också, de heter Torbjörn. Vi ska försöka hitta någon fin tavla eller anslagstavla att hänga ovanför bordet. Eller en hylla till datorspel, papper och kritor.

Trevlig helg! Kram Eva