Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Rensa Ut i P4 Extra idag!

Idag har jag haft äran att vara med i radio och berätta om min bok och mitt projekt med att rensa ut. Det var Erik Blix som intervjuade till P4 Extra. Jag var lite nervös men jag tycker att det gick bra. Vill ni lyssna så hittar ni intervjun här, och ni kan spola fram till 2 h 40 min.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2151&artikel=5804601

Ha en skön söndag kväll! Kramar Eva Maria

Föregående

Boksläpp 12 mars!

Nästa

Dags för Klädbytardag!

4 kommentarer

  1. Hej! Hörde dig på radion i söndags när jag höll på att städa i min källare (som tillhör min affär). Nu har jag beställt din bok. Den lät spännande. Jag hade redan börjat ta tag i min rensning men jag fick en extra skjuts av dig. Idag har jag rensat 4 skåp i köket. 33 % av mina grytor försvann (= 4) och 50 % av mina stekpannor (=3). Det känns jättebra. I morgon fortsätter jag med ett skåp till. Tack så länge /Mari

    • Eva

      Hej Mari! Wow! Så duktig du är! Visst är det härligt när man får sånt där “flow” och man ser hur fint och luftigt det blir? Så passande att du lyssnade på radion just när du rensade ut 🙂 Stort Lycka till! Kram Eva Maria

  2. Hej! Nu har jag fått boken och ska snart börja läsa. Ska bli kul./Mari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén