I helgen pysslade jag med att rensa ut lite kläder och saker inför kommande Klädbytardag. Det gick bra och det blev en hel del. Nu är det runt åtta år som jag har varit med och hjälpt till. Det är verkligen jätteroligt att se alla kläder och saker komma i ett kretslopp och alla blir så glada när de gör fynd! Och säljarna är glada att få sina saker sålda. Själv har jag handlat mycket där under åren, oftast har jag fått mer med mig hem än vad jag har lämnat in… Men de senaste åren har jag sansat mig lite 🙂 Det känns så okej att handla när man vet att vinsten går till välgörenhet, nu senast blev vi Möllegårdsfadder hos Barncancerfonden.

Har du vägarna förbi Staffanstorps bibliotek på söndag 30 mars kl 9.30-13 så är du varmt välkommen! Just nu har vi inte möjlighet att ta in fler säljare men det går såklart bra att handla! Här kan du läsa mer om hur det fungerar:
http://www.klädbytarföreningen.se/

Så här såg det ut förra klädbytardagen innan vi öppnade dörrarna!
kladbytare1Och vill du spana efter föreningar nära där du bor kan du kolla på den här smarta sajten:
http://www.kladbytardagar.se/

Hoppas solen skiner hos dig också! Kramar Eva Maria