Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Releaseparty!

Presenter

I torsdags hade boken Releaseparty på Barista vid Anna Lindhs plats i Malmö. Jag är så glad för alla som kom och gratulerade till boken. Barista ordnade snittar, småkakor och gott kaffe (såklart!). Det jag inte var beredd på var att få så fina presenter! Bakom presenterna fanns fina idéer till mysiga stunder framöver; massage, påskägg fullt med godis, choklad, lyxig hudlotion, champagne (passar bra nu i vårsolen på terassen), tjusiga blommor och en buske med amerikanska blåbär (står på terassen och väntar på att grävas ner i landet).

Tack till er alla som kom och förgyllde kvällen! Kramar Eva Maria
PS. Behöver ni låna 70 champagne-glas så hör av er!

Föregående

Dags för Klädbytardag!

Nästa

Byteshandel!

2 kommentarer

  1. Yvonne

    Grattis till ett fint party. Bra presenter blev det ju också 🙂 Såg att din bok finns som boktips i senaste tidningen av Femina. Kul!

    • Eva

      Tack Yvonne för att du tipsade mig om Femina! Idag har jag köpt tidningen och det var en trevlig beskrivning av boken! Sen fick man ett läppglans med tidningen, det går ju alltid åt 🙂 Ha en fin dag! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén