Karins surdegsbröd!

Karins surdegsbröd!

När jag gick kursen Medveten konsumtion via Facebook lärde jag känna Karin som har den fina bloggen Environment & Energy for Life och bloggen Klimatglad.se med inspirerande tips till vegetarisk matlagning.

Vi har inte träffats i verkligheten förrän nu i torsdags när vi kunde stråla samman på releasepartyt. Verkligen superkul!

Karin och jag gjorde ett byte – en bok mot ett bröd! Jag är mycket nöjd med bytet. Det var ett läckert surdegsbröd som hon bakat själv hemma. Jag är djupt imponerad av att hon kan baka ett så gott bröd. På kvällen utgick middagen från brödet och jag gjorde en fisksoppa för jag tänkte att det passar till ett gott bröd. Vi mumsade på brödet och barnen berättade mellan tuggorna att det var det godaste brödet de ätit! Det tyckte jag och min man också.

Jag hoppas att Karin är lika nöjd med bytet! Kramar Eva Maria