Jag kan inte påstå att jag är så händig i trädgården. Snarare tvärtom. Jag har lite svårt för småkryp och det här med fästingar. Och det är allmänt känt verkar det som. När vi flyttade till hus och blev med trädgård fick jag en bok i present av mina svärföräldrar. Den heter Trädgård för nybörjare. Jag blev glad och de berättade att de hade valt den med omsorg bland olika trädgårdsböcker men att den här nog passade mig bäst med sina stora färgglada bilder och tydliga beskrivningar. Ja, man kan ju inte vara bra på allt 🙂

Men som tur är så är vår trädgård mestadels naturtomt och rätt så lättskött. Speciellt för mig eftersom det är mannen som gör 90% av det som har med trädgård att göra. De 10% jag gör handlar mest om att ställa trädgårdsmöblerna på plats och underhålla dynorna. I mitten har vi en gräsmatta där vi brukar spela badminton och fotboll. Och igår kom studsmattan upp också! Den får sig ett lyft den här säsongen med ett nytt skydd som vi har beställt. Bra när man kan köpa reservdelar! Idag har det tyvärr regnat men det har inte hindrat barnen från att studsa.

Studsmattan på plats!

Studsmattan på plats!