Idag är det så härligt väder och vi har städat i trädgården. I veckan har vi haft en arborist här som har hjälpt oss att röja upp efter stormarna Simone och Sven i vintras. Två stora granar blåste omkull och två andra träd var på väg att trilla så de togs bort också för jag har varit orolig att de skulle trilla på huset. Under presenningar som legat under träden hittade vi gamla plaströr, ruttna plankor som den förra ägaren ”glömt” att ta med sig när vi flyttade in för snart två år sedan … inte så kul för oss. Men idag tog vi tag i det och har burit och kånkat. Till hjälp tog vi skottkärran som den förre ägaren också lämnat, den är jättegammal och hoplappad med silvertejp! Imorgon ska mannen låna sin pappas släp och köra till Sysav. Jätteskönt att få bort bråten!

Hittat under granarna!

Hittat under granarna!

När vi var klara firade vi med korvgrillning på terrassen. Barnens kompisar kom cyklande förbi och åt korv och spelade pingis. Vi har också planterat en buske med amerikanska blåbär som jag fick i present på releasepartyt 🙂  Nu håller vi tummarna för att den ska trivas i vår trädgård och att rådjuren lämnar den i fred!

Nyhet på bloggen är att det går att prenumerera!
Anmäl din e-post-adress i listan till höger!